i $ \ G U
Vind ons leuk op 9000 Studios

Trainer van dienst

De Vos Timothy

Antoni en Timothy kennen elkaar ondertussen al 10 jaar. Samen speelden ze bij FC Destelbergen, en op hetzelfde moment begonnen ze er ook training te geven.

 

In 2005 werd Footinstruct op poten gezet door Antoni, en was Timothy vanaf het begin de vaste trainer. Timothy en Antoni gaven samen ook nog training op Racing Gent-Zeehaven.

 

Antoni ging zich vervolgens meer toespitsen op Footinstruct, en Timothy werd ambitieuzer binnen het competitievoetbal. Hij werd trainer op KV Kortrijk, waar hij overigens ook loop-coördinator was. Vervolges trok hij naar KAA Gent. Timothy beprkt zich niet enkel tot voetbal. Hij werkt eveneens aan de loopcoördinatie van hockeyspelers/speelsters. Timothy gaat nog steeds mee als trainer voor de buitenlandse stages, en geeft elke week het beste van zichzelf tijdens de wekelijkse trainingen.

 

Zowel Timothy als Antoni hadden al enige tijd het idee om iets uit te werken rond looptechnieken & loopcoördinatie binnen het jeugdvoetbal. Samen sloegen ze de handen in elkaar en werkten ze een nieuw concept uit binnen footinstruct...
APEX werd geboren // Athletic, PErformance, X-training (voetbal-atletiek) //

 

Het inhoudelijke wordt volledig uitgewerkt door Timothy. Aangezien hij de nodige kennis heeft verworven via zijn eigen atletiekverleden, hij op geregelde tijdstippen bijscholingen volgt, en hij is opgegroeid met topatleten binnen de familie, is hij ongetwijfeld de geschikte persoon om uw zoon of dochter "dat net ietsje meer" te bieden...

 

Achtergrond Timoty De Vos

Jeugdtrainer:

 - 7 jaar FC Destelbergen

- 2 jaar KRC Gent-Zeehaven

- 1 jaar KV Kortrijk

- 2 jaar KAA Gent

- Hockey Club Indiana

 

Atletiekverleden:

- 1992 t.e.m. 2002 Atletiekclub STAX Gent

- Top 10 plaatsen Belgische jeugdkampioenschappen

 

- Sportschool KA Voskenslaan